eshop.shopster.gr

Προσωπικά δεδομένα

Συμμόρφωση με τον Κανονισμό GDPR

Όροι διαχείρισης και προστασίας προσωπικών δεδομένων (αρθρ.11 και 1 ν. 2472/1997 και Κανον. Πράξη 1/1999 ΑΠΔΠΧ)

Η Εταιρεία, η οποία εδρεύει στην οδό Στ. Τσαλαβούτα 3, Τ.Κ. 12131, στην Αθήνα, (εφεξής: Υπεύθυνος Επεξεργασίας), τηρώντας τις διατάξεις των αρθρ. 11 και 1 του νόμου 2472/1997 και τις υπ' αριθ. 408/1998 και 1/1999 Κανονιστικές Πράξεις της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΑΠΔΠΧ), προβαίνει στην ενημέρωση των πελατών της (υποψηφίων και υφισταμένων), των συναλλασσόμενων με αυτήν προσώπων και γενικά των καταναλωτών (εφεξής Υποκείμενα) για τα ακόλουθα:

Ο υπεύθυνος επεξεργασίας τηρεί αρχείο μη ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων τα οποία συλλέγει από τους ίδιους τους χρήστες – επισκέπτες του ιστοτόπου, οι οποίοι και τα χορηγούν και συναινούν στην επεξεργασία αυτών.

 

Προσωπικά δεδομένα που επεξεργάζονται

Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα τα οποία, αποτελούν αντικείμενο επεξεργασίας, αφορούν στα στοιχεία αναγνώρισης των υποκειμένων (όνομα, επώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, Α.Φ.Μ. κλπ).

 

Προσωπικά δεδομένα που δεν επεξεργάζονται

Τηλεφωνικές κλήσεις – παραγγελίες δεν καταγράφονται, παραγγελίες με χρήση τηλεομοιοτυπίκων μέσων (fax) δεν αποθηκεύονται και καταστρέφονται άμεσα.

 

Σκοποί επεξεργασίας

Οι σκοποί επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων, όπως αυτοί προβλέπονται από την ΑΠΔΠΧ, είναι η προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών (marketing) καθώς και η διαχείριση και αποστολή των παραγγελιών.

 

Αποδέκτες

Τα δεδομένα που συλλέγονται δεν ανακοινώνονται ούτε διατίθενται περαιτέρω σε τρίτους.
Υπεύθυνος Επεξεργασίας: Η επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα πραγματοποιείται αποκλειστικά από την Ανώνυμη Εταιρεία Διακίνησης Βιβλίων. Για πληροφορίες για τα δικαιώματα σας σε ότι αφορά τα προσωπικά σας δεδομένα στο τηλ: 211 1041940. Υπεύθυνος επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων: Πολυχρονιάδης Χρήστος για λογαριασμό της εταιρείας Ανώνυμη Εταιρεία Εμπορίας Διακίνησης και Έκδοσης Βιβλίων.

Η Εταιρία μπορεί να συγκεντρώνει στοιχεία αναγνώρισης των χρηστών χρησιμοποιώντας αντίστοιχες τεχνολογίες, όπως cookies ή/και την παρακολούθηση διευθύνσεων Πρωτοκόλλου Internet (IP). Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που αποθηκεύονται στο σκληρό δίσκο κάθε επισκέπτη/χρήστη και δεν λαμβάνουν γνώση οποιουδήποτε εγγράφου ή αρχείου από τον υπολογιστή του. Χρησιμοποιούνται για την διευκόλυνση πρόσβασης του επισκέπτη/χρήστη όσον αφορά στη χρησιμοποίηση συγκεκριμένων υπηρεσιών ή/και σελίδων της Εταιρείας μας, για στατιστικούς λόγους και προκειμένου να καθορίζονται οι περιοχές οι οποίες είναι χρήσιμες ή δημοφιλείς. Τα στοιχεία αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν επίσης τον τύπο του φυλλομετρητή (browser) που χρησιμοποιεί ο επισκέπτης/χρήστης, το είδος του υπολογιστή, το λειτουργικό του σύστημα, τους παροχείς διαδικτυακών υπηρεσιών και λοιπές πληροφορίες τέτοιου είδους. Επιπλέον, το πληροφοριακό σύστημα συλλέγει αυτόματα πληροφορίες σχετικά με τις τοποθεσίες που επισκέπτεται ο επισκέπτης/χρήστης της και σχετικά με τους συνδέσμους σε ιστοχώρους τρίτων που ενδέχεται να επιλέξει μέσω της χρήσης.

 

Αποδοχή Cookies

Ο επισκέπτης/χρήστης μπορεί να ρυθμίσει το πρόγραμμά του για πλοήγηση στο Διαδίκτυο (web browser) κατά τέτοιο τρόπο, ώστε είτε να τον προειδοποιεί για τη χρήση των cookies σε συγκεκριμένες υπηρεσίες είτε να μην επιτρέπει την αποδοχή της χρήσης cookies σε καμία περίπτωση. Σε περίπτωση που ο επισκέπτης/χρήστης των συγκεκριμένων υπηρεσιών και σελίδων δεν επιθυμεί τη χρήση cookies για την αναγνώριση του δεν μπορεί να έχει περαιτέρω πρόσβαση στις υπηρεσίες αυτές.

Οι παρόντες όροι, υπόκεινται στις διατάξεις του νόμου 2492/1997. Συνεπώς, σε περίπτωση τροποποίησης του νόμου αυτού ή άλλων συναφών νομοθετημάτων οι παρόντες όροι προστασίας προσωπικών δεδομένων δύνανται να αναθεωρούνται και να ενημερώνονται οποιαδήποτε στιγμή και χωρίς προειδοποίηση. Ως εκ τούτου, οι χρήστες οφείλουν να ελέγχουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα τους εν λόγω όρους για τυχόν αλλαγές, ειδάλλως συνεπάγεται ότι αποδέχονται όλες τις ενδεχόμενες τροποποιήσεις αυτών.

Η Ανώνυμη Εταιρεία Διακίνησης & Εμπορίας Βιβλίων, συμμορφώνεται απόλυτα με τις υποχρεώσεις της για την προστασία των προσωπικών δεδομένων, όπως αυτές προβλέπονται από την ισχύουσα εθνική και κοινοτική νομοθεσία. Σε περίπτωση οποιασδήποτε απορίας μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 2310808208 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

 

Διαδικασία άσκησης δικαιώματος υπαναχώρησης

  • Θα πρέπει να κάνετε χρήση του δικαιώματος υπαναχώρησης, πριν λήξει η προθεσμία των 14 ημερολογιακών ημερών, από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος.
  • Για να υπαναχωρήσετε ενημερώνετε εγγράφως την εταιρεία μας για αυτή σας την απόφαση. Αυτό μπορείτε να το κάνετε είτε με κάποιο έντυπο υπαναχώρησης είτε ηλεκτρονικά μέσω e-mail.
  • Στη συνέχεια θα λέβετε απο την εταιρεία μας επιβεβαιωτικό παραλαβής της δήλωσης υπαναχώρησης.
  • Θα πρέπει να επιστρέψετε το προϊόν στην αρχική του κατάσταση, μέσα σε 14 ημερολογιακές ημέρες.
  • Αφού παραλάβουμε το προϊόν και μετά τον έλεγχο, θα προγραμματιστεί επιστροφή του συνολικού ποσού σε 14 ημερολογιακές ημέρες.
  • Τα έξοδα επιστροφής βαρύνουν τον καταναλωτή.
Πίσω

Στέλνουμε στη διεύθυνση που επιλέγετε μοναδικές προσφορές που θα ήταν κρίμα να τις χάσετε!

Email
Εγγραφή
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Email: [email protected]
Αθήνα
Ζαλόγγου 6, Εξάρχεια 10678
2310808208
Θεσσαλονίκη
Αγίας Θεοδώρας 7 54623
2310808208